Зареждане

Firas Zahabi вярва, че битката между Khabib и Conor McGregor ще е едностранна

Firas Zahabi вярва, че битката между Khabib и Conor McGregor ще е едностранна
Публикувано на: Август 21, 2018 в 22:51 ч
Firas Zahabi е дългогодишен треньор на легендата Georges St-Pierre и уважавано име в средите на ММА. Той притежава много качества и неведнъж е давал съвети от ъгъла на бойците си, които са успявали да им спечелят битката.

Доста хора се изредиха да прогнозират битката и към момента мнозинството смята, че ирландецът ще нокаутира Khabib, Zahabi също смята, че битката ще бъде едностранна, но не се нагърби с прогноза:

Не виждам продължителна битка тук в която да има доста страйкинг, събаряния, борба и също не виждам как ще стигнат до последния рунд. Тук не виждам конкурентна битка, въпреки че и двамата са страхотни атлети на високо ниво. 

Единствената причина да виждам битката по този начин, не е че единия е по-добър от другия, а просто заради факта, че стиховете на двамата са напълно противоположни. Точно заради тези стилове виждам една едностранна битка. Феновете не трябва да имат прекалено големи очаквания от тази битка.

Има логика в думите на Zahabi, защото всички очаквахме брутален сблъсък между Francis Ngannou и Derrick Lewis, но двамата направиха една от най-скучните битки в историята на ММА. Ако погледнем обаче нещата реално, то Conor McGregor не е имал скучен двубой.


Съгласни ли сте с Zahabi ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес