Зареждане

Firas Zahabi: Khabib е най-великият, но Tony Ferguson може да го победи

Firas Zahabi: Khabib е най-великият, но Tony Ferguson може да го победи
Публикувано на: Септември 28, 2019 в 02:04 ч
Firas Zahabi вярва, че безспорният шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov е най-великият в историята на лека категория, но има боец, който може да го победи. "The Eagle" все още няма загуба в ММА и неговата статистика е 28-0 в ММА и 12-0 в UFC. Zahabi смята, че бившият временен шампион Tony Ferguson притежава всички необходими умения, за да нанесе първа загуба в кариерата на дагестанеца.

Дълги години феновете искат да гледат битка между двамата най-добри в категорията, но 4 пъти битката им пропадаше заради контузии. Сега обаче няма друг изявен претендент в лека категория, който да пререди Ferguson и най-вероятно ще видим 5-ти опит за битка между него и Khabib. Tony e с рекорд 25-3 в ММА и се намира в серия от 12 поредни победи в UFC.

Toй печели 9 бонуса в 12-те си победи и всички вярват, че е най-голямата заплаха за непобедения рекорд на шампиона. Firas Zahabi, който е врял и кипял в ММА реши да поговори за битка между двамата и сподели, че Ferguson може да приземи Nurmagomedov:


Вярвам, че Khabib Nurmagomedov е най-великият боец в историята на лека категория. Не вярвам, че някой може да го победи. Ако има боец, който може да го победи, то тогава единствения претендент за това е Tony Ferguson. Всички знаем, че той има страхотно джиу-джитсу и е много добър в това да се изправя на крака. 

Ferguson е много агресивен по гръб и много добре се измъква от трудните ситуации. Ferguson е известен със своите събмишъни и най-вече със своя D’arce choke. Мисля, че той щеше да удуши Khabib, ако беше на мястото на Poirier. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес