Зареждане

Фирас Захаби: Искам жена ми да ме застреля, ако стана импотентен

Фирас Захаби: Искам жена ми да ме застреля, ако стана импотентен
Публикувано на: Март 19, 2023 в 07:00 ч
Треньорът на Жорж Сен-Пиер и Рори Макдоналд, Фирас Захаби сподели мислите си за здравето на мъжете и как порнографските филми влияят върху него. Това се случи по време на подкаст в канала Tristar Gym.

Захаби е роден в Канада в семейството на родители от Ливан. През 2000 г. Захаби се присъединява към Tristar Gym, където тренира джиу-джицу и муай тай. Само след 6 месеца Захаби спечели син колан по BJJ и става треньор на непълен работен ден в залата.

Няколко години по-късно Захаби се среща с Джон Данахър и често пътува до Академията Ренцо Грейси в Ню Йорк, за да тренира с него. През 2011 г. Захаби получи черния си колан по BJJ от самия Данахър.

През 2008 г. Tristar Gym е продаден на Захаби и той става новият собственик. Фирас е главен треньор на Сен-Пиер до края на кариерата му.

"Изследванията по тази тема с порното са разочароващи. Разочароващо. Те показват, че поколението, израснало на порно, страда от импотентност. Момчета, не ме питайте как разбрах за това. 

Основният ми страх в живота е да стана импотентен. Веднъж казах на жена си, кълна се в Бога, че го казах. „Ако някога стана импотентен, заведи ме в някой уютен ресторант, поръчай ми вкусна храна или ми сготви любимото ястие. 

Да ям, да съм на тъмно. И като свърша, като свърша десерта си - бам - застреляй ме в тила." Защо? Дори не си струва да обяснявам защо. Хора, научете как работи вашият мъжки "водопровод". 

Винаги трябва да се поддържа в девствена чистота. Проучванията показват, че децата, израснали на порно, стават импотентни в ранна възраст. Защо? 

Понеже си е чиста психология, ти си се свръхстимулирал. Гледал си достатъчно от всички тези луди глупости, а после изведнъж се озоваваш в една стая с нормално момиче. Събличаш я, но не изпитваш нищо. 

Това е така, защото стимулът не е достатъчен. Тъй като имате дигитална мания, трябва да щракнете, за да гледате всичко.", сподели Захаби.

Съгласни ли сте с неговите твърдения за порното ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес