Зареждане

Фигередо готов за реванш с Бенавидез на UFC 252

Фигередо готов за реванш с Бенавидез на UFC 252
Публикувано на: Март 3, 2020 в 08:34 ч
Дейвисън Фигередо се поздрави с победата миналия уикенд във Вирджиния, след като нокаутира Джоузеф Бенавидез във втория рунд. Бразилеца за съжаление не спечели титлата в категория муха, защото се провали на кантара и сега е готов за втора битка с Бенавидез. Титлата няма как да остане свободна и най-вероятно от UFC ще мислят нова среща в категорията.

Не е ясно какво ще последва, но Уалид Исмаил, който е мениджър на Фигередо сподели, че са готови за втора битка. От щаба на бразилеца искат втората им среща да се проведе на UFC 252, което ще се проведе през юли по време на международната бойна седмица. Ето какво сподели Уалид за бъдещето на своя боец:


Джоузеф Бенавидез е воин, заради това че прие да се бие с Фигередо, който беше с над килограм по-тежък. Той заслужава реванш. Ние го харесваме и сме готови да се бием по време на международната бойна седмица. От UFC не са доволни от това, което се случи и искат нова битка, но няма проблем. 

Войната ще продължи. Ние искаме да знаем кога ще е готов Бенавидез. Дано не се бави дълго. Предлагаме същата карта през юли, на която Пауло Коста ще се бие с победителя от Адесаня и Ромеро.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес