Зареждане

Felipe Arantes се оттегли от ММА

Felipe Arantes се оттегли от ММА
Публикувано на: Юни 27, 2018 в 17:11 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
След като загуби с нокаут в първия рунд от Song Yagong на UFC Singapore Felipe Arantes (18-10-1 (2)) обяви, че официално се оттегля от ММА на 30 години. През годините има победи над бойци като of John Lineker, Yves Edwards, Godofredo Pepey, Maximo Blanco и Antonio Carvalho и се оттегля в серия от 3 поредни загуби.

Вижте какво сподели Arantes за своето оттегляне:

"Няма да разказвам тъжна история и т.н - излязох в клетката, за да си върша работата, но нещата не се случиха по план. Въпреки всичко се чувствам като победител, защото преминах през доста неща, които остават скрити за другите, но хора от моя екип ги знаят. Благодаря на всички, които ме следваха в това приключение.

Създадох много приятелства и изградих живота си благодарение на ММА. Спортът ме направи това, което съм и ми даде това, което имам днес. ММА дори ми даде семейство, защото благодарение на спорта срещнах жена си, която за мен е най-голямото ми съкровище. Имах две много сериозни контузии и лекарите ми казаха, че няма да се бия, но Бог ми даде сила и се завърнах.

Преди тази битка пак имах контузия и лекарите ми казаха, че не трябва да се бия, но аз реших да го направя. Желанието ми за битки вече не е същото и заради това реших да се оттегля. Не трябва да се бия, защото изкарвам пари и по други начини и съм благодарен, че се оттеглям на 30, защото знам, че моето име ще остане в UFC. Мога да ви гарантирам, че съм много повече шампион от хора, които са държали колани. Винаги съм искал да представлявам родината си достойно и мисля, че го постигнах. Още веднъж благодаря на всички, защото бяхте страхотни и нека Бог ви благослови."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес