Зареждане

Fabricio Werdum отнесе две години от USADA

Fabricio Werdum отнесе две години от USADA
Публикувано на: Септември 12, 2018 в 11:03 ч
Бившият шампион в тежка категория на UFC, Fabricio Werdum днес получи своето наказание от USADA, което ще бъде за две години. През май тази година той даде положителна проба за забранени вещества и явно не е успял да убеди, че това е в резултат от замърсени добавки с което наскоро се измъкна Junior dos Santos.

Ето и официалното изявление на USADA:

Днес от USADA съобщаваме, че атлета от UFC, Fabricio Werdum се провали на допинг тест преди няколко месеца и в резултат на това получава 2 години наказание съгласно антидопинговата ни политика. Werdum 41 даде положителна проба за тренболон на проба, която е взета от урина на 25 август 2018. 

Наказанието от две години започва от 22 май 2018 и това е стандартно наказание, за първо проваляне на допинг тест. В съответствие с  анти-допинговата политиката на UFC, всички техни състезатели са длъжи по време на наказанието да дават проби. 

Бразилеца за последно беше нокаутиран през март тази година от Alexander Volkov и това беше края на серията му от 2 поредни победи. Той вече е на 41 години и това е сериозен удар по неговта кариера.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес