Зареждане

Ей Джей МакКий гилотинира Фрейре и спечели турнира

Ей Джей МакКий гилотинира Фрейре и спечели турнира
Публикувано на: Август 1, 2021 в 07:23 ч
Непобедената звезда на Bellator Ей Джей МакКий е новият шампион на Bellator в категория перо. МакКий стана милионер след голяма победа в Калифорния.

26-годишния американец сподели клетката с легендата Патрисио Фрейре в главната битка нa Bellator 263, което се проведе преди малко. Срещата им беше финал на турнира в категория перо и бразилеца заложи една от титлите си.

Всичко приключи много бързо, след като МакКий вкара ритник в главата на Фрейре и го разклати. Патрисио беше с гръб към мрежата, а МакКий го засипа с удари и го прати в нокдаун след ъперкът и десен удар.

Ей Джей направи огромнa грешка и тръгна да празнува, но рефера не се беше намесил, за да спре срещата. МакКий се осъзна и успя да приложи гилотина на своя съперник.

Фрейре изпадна в безсъзнание, а рефера спря срещата, която продължи само минута и 57 секунди. Така с тази победа Ей Джей спечели титлата в категория перо и наградата от 1 милион долара.

МаКий остана непобеден и увеличи статистиката си на 18-0 в ММА. Фрейре от своя страна вече не е двоен шампион. Той се раздели със серия от 7 поредни победи и за втори път беше приключен в кариерата си. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес