Зареждане

Евлоев се нахвърли върху Топурия: Предизвикваш всички, но не и единствения непобеден

Евлоев се нахвърли върху Топурия: Предизвикваш всички, но не и единствения непобеден
Публикувано на: Февруари 28, 2024 в 00:00 ч
Мосвар Евлоев от UFC в категория перо постави под въпрос Илия Топурия за това, че е отправил предизвикателства към имена като Хабиб Нурмагмедов.

Откакто стана световен шампион, Илия Топурия е доста зает. От интервюта до празненства и не само, той се наслаждава на живота си като крал. Уви, както можете да си представите, има и голям интерес от страна на други бойци, които искат да се бият с него. Сред тях е Мовсар Евлоев, друг непобеден боец, който в момента се намира в топ 15 при 145-килограмовите.

Независимо от начина, по който гледате на това, Топурия срещу Евлоев е интересен сблъсък. Разбира се, някои твърдят, че Мовсар се нуждае от още една голяма победа, за да заслужи статута на претендент номер едно.

В скорошен туит той реши да постави под въпрос решението на Топурия да призове големи имена като Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър.

"Конър, Ислам, Хабиб, Мейуедър, Мохамед Али, Меси... С кого другиго искаш да се биеш, а не с единствения непобеден боец в твоята дивизия?"

Макар че Топурия със сигурност фокусира много внимание върху големите имена, можем да разберем защо. В тези потенциални битки могат да се спечелят много пари, но в същото време Илия не е от бойците, които ще избягат от предизвикателство. Евлоев е непобеден и е невероятно опасен съперник, но може би се нуждае от още един двубой, за да заяви наистина претенциите си.

Едно е сигурно - нещата в категория перо отдавна не са били толкова интересни и това е факт.

Смятате ли, че Мосвар Евлоев трябва да получи следващия удар срещу шампиона на UFC в категория перо? Ако не, срещу кого трябва да се изправи, за да се опита да спечели възможността си?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес