Зареждане

Емеляненко: Щях да се бия с Леснар, но Дейна беше безочлив и нахален

Емеляненко: Щях да се бия с Леснар, но Дейна беше безочлив и нахален
Публикувано на: Февруари 4, 2020 в 20:15 ч
Легендарният Фьодор Емеляненко е сред най-големите икони в ММА и има доста битки, които феновете са искали да гледат с негово участие, но не са се случили. Много фенове искаха да гледат Фьодор в UFC, но двете страни никога не успяха да се разберат. Няколко пъти Фьодор и UFC влизаха в преговори, но не стигаха до съгласие.

Преди години Дейна Уайт започна преговори с легендарния боец, за да го сбие с Брок Леснар, но всичко пропадна. Уайт все още съжалява, че не е успял да ги изправи един срещу друг. Всички искат да знаят какво провали преговорите и Емеляненко реши да поговори по темата пред руските медии. В основата на провалените преговори било отношението на Дейна Уайт. Ето какво сподели Фьодор за провала между тях:


Имахме няколко срещи с ръководството на UFC и водихме преговори. Ако Дейна Уайт искаше тази битка между мен и Брок Леснар да се случи, то тя щеше да се състои. Не поисках нищо необикновено. Тогава може да се каже, че Дейна Уайт не говореше с нас така, както трябваше. 

Уайт говореше с нас толкова нахално и безочливo заради това, че не се съгласихме с тях. Ако той малко беше по-човечен към бойците, то тази битка щеше да се проведе. И може би щеше да още има няколко двубоя в UFC с моето участие.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес