Зареждане

Емеляненко: Гейджи ще победи Хабиб Нурмагомедов

Емеляненко: Гейджи ще победи Хабиб Нурмагомедов
Публикувано на: Октомври 20, 2020 в 15:00 ч
Александър Емеляненко вярва, че Джъстин Гейджи ще се справи с Хабиб Нурмагомедов. Двамата шампиони в лека категория ще се бият този уикенд в Абу Даби, за да обединят поясите. 39-годишния бивш пандизчия е пристрастен в битката и ще стиска палци за своя сънародник.

Той обаче гледа нещата и обективно, което го кара да мисли, че Гейджи може да се справи с непобедения шампион. Ето каква прогноза даде Александър за една от най-големите битки в историята на лека категория:

"Разбира се, че ще викам за Хабиб Нурмагомедов и ще стискам палци за победа. Ако обаче гледаме обективно, то тогава виждам голям шанс за Джъстин Гейджи," сподели Емелианенко пред vseprosport.ru

"Пак ще ви кажа, че това е най-трудната битка за Хабиб в неговата кариера. И тази битка идва във възможно най-трудния момент за Хабиб. Моята прогноза за битката е, че Джъстин Гейджи ще го победи."

Това е очаквана прогноза от страна на Емеляненко, който преди няколко месеца загуби от Магомед Исмаилов. Тогава Хабиб прогнозира лесна победа за Исмаилов, както и стана в крайна сметка. Явно Александър иска да натрие носа на Хабиб и затова избира Гейджи.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес