Зареждане

Емеляненко: Дацик ще изчезне безследно в Чечня

Емеляненко: Дацик ще изчезне безследно в Чечня
Публикувано на: Декември 2, 2021 в 16:00 ч
Александър Емеляненко е готов да премери сили с Вячеслав Дацик. От доста време двамата се обиждат в медиите и социалните мрежи. Дацик не спира да се заканва на своя колега и вече губи търпение. Наскоро Вячеслав призова Рамзан Кадиров да им уреди битка в Чечня.

Александър обаче не смята, че това е добра идея. Емеляненко твърди, че Дацик ще изчезне безследно в Чечня, защото хората там ще си спомнят неговото бурно минало. Алексаднър и Вячеслав са бивши затворници и биографиите им са пълни с изцепки.

В интервю за медиите в Русия Алексаднър каза следното по адрес на своя сънародник:

Сега съм в нормална форма. Според мен никога не съм бил в такава форма, дори в младите си години. И физически, и функционално и технически. Ще има битка с Дацик, но ще ви разкажа за това, след като стане официално. Не искам да изпреварвам нещата, защото нашата публика е взискателна. 

Ще говоря за него тогава, когато подпишем. Имаше някои дребни проблеми за битката с Джеф Монсън и тя пропадна. Може да се бием през 2022 година. Вече обсъдих битката с Дацик и към нея има много интерес по правилата на бокса и ММА. Да, бих искал да се бия с него в Чечня. Там той ще изчезне безследно. 

Хората там ще си спомнят младостта му, как тичаше по улиците и крещеше, че е националист и скинар. Там Дацик не им харесва. За собствената му безопасност е по-добре изобщо да не гледа в тази посока. 

Кой би победил в битка Емеляненко - Дацик ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес