Зареждане

Едсън Барбоса призова UFC за уважение и пари

Едсън Барбоса призова UFC за уважение и пари
Публикувано на: Май 19, 2020 в 10:06 ч
Едсън Барбоса се представи много силно в първата си битка в категория перо, но за съжаление беше порязан от съдиите. Той сподели клетката с Дан Иге и му нанесе доста щети, но въпреки това съдиите прецениха, че Иге заслужава победата и отсъдиха раздвоено в негова полза. За съжаление комисията във Флорида не позволи на Барбоса да обжалва своята загуба.

Дейна Уайт застана зад бразилеца и сподели, че той е спечелил битката в неговите очи. 34-годишния ветеран навлезе в серия от 3 поредни загуби и така печели само 1 от последните си 6 битки. Сега Барбоса иска да получи малко уважение от UFC и те да му платят бонус за победата, която му беше открадната. Ето какво сподели той пред Ариел Хелуани:


За мен важното в момента е от UFC да дойдат при мен и да кажат, че спечелих битката, както каза Дейна Уайт. Той каза, че спечелих битката. За мен е много важно, ако от компанията дойдат при мен, не ме интересува комисионната, но за мен и семейството ми е важно да покажат уважение към моята работа. От компанията да ми кажат: „Ти спечели битката и ние искаме да ти платим". Мисля, че това е много важно за мен в момента. 

Ако това не се случи, аз ще седна и ще си помисля: „Хей, има ли смисъл да правя това, ако компанията не прояви уважение, не прояви любов към мен?“ Не ме интересува комисионната и загубата, ако UFC дойдат и кажат, че искат да ми дадат пари, защото 99% от хората знаят, че съм спечелил. От UFC също го знаят. Мисля, че това ще бъде важно за мен, за да видя каква ще е моята стъпка в бъдеще. Дайте ми бонус за победата и договор, за да се бия с когото и да е през юли.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес