Зареждане

Еди Алварес: Арман Царукян ще бие Ислам Махачев

Еди Алварес: Арман Царукян ще бие Ислам Махачев
Публикувано на: Юни 8, 2024 в 18:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Еди Алварес вярва, че Арман Царукян ще детронира Ислам Махачев и ще спечели неговия пояс.

Еди твърди, че причината са сравнимите умения по борба на двамата. След като спечели вълнуваща битка срещу Дъстин Порие на UFC 302, Ислам Махачев вече има три защити на титлата зад гърба си. Той призна, че гледа към статута на двоен шампион и иска да се бори за пояса в полусредна категория.

Ще му бъде трудно да избегне претендент номер 1 в лека категория - Арман Царукян. Ислам Махачев и Арман Царукян вече се биха помежду си през април 2019 година. Тогава дагестанеца спечели с решение. Сега двамата са се подобрили и Алварес вярва, че Арман ще бие Махачев:

"Ислам не е Хабиб, той не се бие като Хабиб. Той поема повече рискове и разчита да довърши опонента си, а Нурмагомедов просто знаеше, че никой няма да може да оцелее в битка с него. Хабиб караше своите съперници да загубят цялата си енергия, след което ги довърши. Ислам си опитва късмета. Понякога се поставя в неблагоприятни ситуации, така че е малко по-интересен за гледане, но е по-лесен за победа от Нурмагомедов.

Арман ще го бие. Това е, което предполагам след тази битка с Порие. Всеки път, когато Хабиб защити колана, той имаше значително предимство в борбата. Това предимство беше толкова голямо, че той доминираше над своите съперници. Ако можете да изравните тяхната борба до точката, в която те не могат да ви доминират и трябва да отвърнат на удара, тогава се оказва, че те също са само хора.

Царукян ще може да спре събарянията на Ислам поради борцовото си минало. Той е този, който може да опровергае Махачев. Ислам няма да има това голямо предимство и ние трябва да видим как ще се справят с това, защото те винаги имат предимство.", сподели Алварес.

Вие каква прогноза давате за втората битка между Ислам и Арман ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес