Зареждане

Eddie Alvarez призова всички бойци да не преподписват, а да стават свободни агенти

Eddie Alvarez призова всички бойци да не преподписват, а да стават свободни агенти
Публикувано на: Октомври 23, 2018 в 11:55 ч
Бившия шампион в лека категория Eddie Alvarez не бързаше да преподпише с UFC, въпреки че Dana White отиде на крака да преговаря с него. Eddie обаче реши да стане свободен агент и това се случи след битката му с Poirier. Alvarez няколко месеца прекара като свободен агент и получи доста оферти от цял свят. Накрая той реши да подпише с ONE Championship и призова всички бойци да последват неговия пример:


UFC  направиха добра оферта и бяха близо, но аз все още мисля, че бойците не получават достатъчно пари. Всички бойци не получават достаъчно за това, което правят и не само в UFC, а почти навсякъде. Като свободни агенти ние трябва да сравняваме офертите на различните организации. Имах си определени цифри и UFC почти успя да се приближи до тях, но аз вече бях останал с нагласата, че ни плащат твърде малко.

Днес да си свободен агент има огромна стойност. Всеки боец, който отказва да стане свободен агент е глупак. Ако искаш да направиш пари и да видиш колко си ценен, то стани свободен агент. Според мен няма друг вариант. ONE ме направиха партньор в организацията. Договора ми с тях не е като обикновените договори в ММА. Сделката е добра и мисля, че ме направиха истински партньор в организацията. Без да влизам в детайили ще ви кажа, че сделката е за 8 цифрена сума. Щастлив съм, че ме направиха партньор и ще взема гарантирана сума с 8 цифри.

Аз няма да съм най-голямото име с което подписват, защото в бъдеще доста бойци ще дойдат в One Championship.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес