Зареждане

Джулиана Пеня: Не съм жертвен агнец в боя с Аманда Нунеш

Джулиана Пеня: Не съм жертвен агнец в боя с Аманда Нунеш
Публикувано на: Декември 7, 2021 в 01:00 ч
Джулиана Пеня е готова за битка с двойната шампионка Аманда Нунеш. Двете ще се бият този уикенд в подглавната битка на UFC 269, което ще се проведе в Лас Вегас. Залогът е титлата в категория петел.

32-годишната Пеня беше извън играта 2 години и половина. Тя се завърна в средата на 2019 година и победи Нико Монтано с решение. В края на 2020 година Джулиана загуби със събмишън от Джърмейн де Рандами, но няколко месеца по-късно през януари тази година победи Сара Макман с решение.

Така Пеня печели 2 от последните си 4 битки в UFC. В интервю за TMZ "The Venezuelan Vixen" сподели, че е готова физически и психически. Ето какво още каза тя:

Готова съм за битката. Никога не съм се чувствала толкова готова физически и психически. Сега е моето време. Чувствам се прекрасно. Готова съм за бой. Никога преди не съм се чувствала толкова добре. Мисля, че много хора ме подценяват и смятат, че съм жертвен агнец. Аз определено не съм жертвен агнец. 

Готова съм да вляза в клетката и да предложа нещо по-добро. Всички обичат аутсайдерите. Аз съм в играта от много дълги години. Моята цел е да съм модел за подражание на жените. Искам да покажа, че всичко е възможно със здрава работа и отдаденост. 

Мисля, че Аманда Нунеш не ме приема насериозно. Тя каза, че съм заблудена. Това не ми е проблем. Чувствам се страхотно и съм готова за битка.

Ще успее ли Пеня да победи Нунеш ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес