Зареждане

Джош Томсън: Дейна Уайт се страхува от съвместни събития с Bellator

Джош Томсън: Дейна Уайт се страхува от съвместни събития с Bellator
Публикувано на: Ноември 24, 2019 в 00:00 ч
Бившият боец на UFC, Джош Томсън е на мнение, че президента на UFC, Дейна Уайт се страхува от съвместни събития с конкурентите от Bellator. Джош се състезава в Bellator и е с рекорд 22-9-1 в ММА и успя да запише 3 победи и 4 загуби в UFC. Томсън премина в Bellator през 2015 година и до днешна дата има 2 победи и 1 загуба.

Той не се е бил в ММА от 2 години и в своята последна битка загуби с нокаут от Патрик Фрейре в началото на 2017 година. Наскоро доста често започна да се говори за съвместни събития между UFC и Bellator и в интервю за BJPenn, Джош сподели, че според него Дейна се страхува, защото бойците в Bellator са по-добри:


Хората говорят, че UFC имат бойци като Усман и Ковингтън. Аз обаче съм готов да заложа на Лима във всеки един ден от седмицата и два пъти в неделя. Мисля, че Дъглас може да ги нокаутира и двамата. Мисля, че той е по-едър от Усман и е по-добър в стойка. 

Лима може също така да спира събарянията. Всичко зависи от думата на Дейна. Той може да каже и да се направи такава битка. Лима има способностите да победи всеки боец във всяка организация. Мога да ви кажа, че той е най-добрия в полусредна категория. 

Дейна не иска съвместни събития, защото има много да губи. Ще му кажа това, което би казал Ник Диаз, а то е - "Не се плаши, приятелче". Знам, че няма да е добре за бизнеса, ако бойците на UFC загубят. Мога да кажа, че Бейдър ще победи Стипе Миочич. В средна категория Мусаси и Ловато могат да победят Адесаня. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес