Зареждане

Джордж Сейнт Пиер загатна за завръщане след 2 години

Джордж Сейнт Пиер загатна за завръщане след 2 години
Публикувано на: Юли 3, 2021 в 14:00 ч
Голямата ММА легенда Джордж Сейнт Пиер не е доволен от това, че Дейна Уайт не му позволи да се боксира с Оскар Де Ла Оя. В последните седмици стана ясно, че е имало преговори между двамата, но от UFC не дали зелена светлина на Сейнт Пиер.

Това е очаквано, защото той все още е под договор с тях и трябва да се съобразява. Президента на UFC не е голям фен на Оскар и често го обижда по медиите. Вероятно лошите отношения между Уайт и Де Ла Оя са си казали думата в преговорите.

"Rush" е сред големите легенди на UFC и е член на залата на славата. Много фенове са го приканвали да съди UFC, но Джордж не иска да бъде лош и предпочита да изпълни своя договор, който приключва след 2 години.

Ето какво сподели Сейнт Пиер за бъдещето си:

Ако тази битка се беше случила, тогава щях да се преместя в Лас Вегас при Фреди Роуч и щях да направя пълен лагер. За съжаление Дейна Уайт не го искаше. Нещата са такива, каквито са. Не мога да му се сърдя. 

Хората ми предлагат да съдя Дейна, но аз ще изглеждам като лош човек. Не искам да пилея пари по съдилища и такива неща. Моя договор с UFC ще изтече след 2 години и ще бъда свободен. 

Аз ще съм в добра форма. Все още съм боец и шоумен. Ако се появи възможност за показно или битка за благотворителност, тогава никога не казвай никога.

След 2 години Сейнт Пиер ще е станал на 42-годишна възраст.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес