Зареждане

Джонсън ще е съперник на Фьодор Емеляненко в Москва

Джонсън ще е съперник на Фьодор Емеляненко в Москва
Публикувано на: Август 6, 2021 в 04:00 ч
Голямата ММА легенда в тежка категория Фьодор Емеляненко разбра името на своя съперник. 44-годишния руснак ще се бие срещу Тимъти Джонсън в главната битка на Bellator 269, което ще се проведе на 23-ти октомври в Москва, Русия. Това ще бъде дебютна галавечер за Bellator в Русия и вероятно ще е последна битка в легендарната кариера на Емеляненко.

Емеляненко е с рекорд 39-6-1 в ММА и не се е бил близо 2 години. За последно той нокаутира Куинтън Джаксън в края на 2019 година в Япония. Фьодор печели 3 от последните си 4 битки в Bellator.

Под банера на Bellator Фьодор направи 5 битки, от които спечели три и загуби две. Всяка една от тези срещи завърши с нокаут в първия рунд. Фьодор приключва 30 от срещите си и 6-те му загуба са с приключване.

Джонсън от своя страна е бивш боец на UFC с рекорд 15-7 в ММА. Той идва след загуба в битка за временната титла от Валентин Молдавски. Тази загуба му спря серия от 3 поредни победи.

Тимъти печели 3 от 6-те си битки в UFC. Той приключва 12 от срещите си и 4 от загубите му са с приключване. Много хора са изненадани от този избор за съперник на Фьодор.

Името на Джонсън не беше сред спряганите. Емеляненко помагаше на своя ученик Молдавски за битката за титлата с Джонсън и видя как Валентин победи с решение Тимъти в края на юни.

Емеляненко е изучавал Джонсън тази година за подготовката на Молдавски и много лесно ще се подготви за битка срещу него в края на годината. Ще успее ли Фьодор да се справи със своя съперник пред родна публика ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес