Зареждане

Джон Кавана: Конър Макгрегър вече тренира пълноценно

Джон Кавана: Конър Макгрегър вече тренира пълноценно
Публикувано на: Юли 15, 2022 в 04:00 ч
Джон Кавана, който е треньор на ирландския боец на UFC Конър Макгрегър, каза, че бившият шампион на промоцията в две категории се е върнал към пълноценен тренировъчен процес. Това определено е радостна новина за всички фенове на ирландската суперзвезда.

Цяла година Конър лекуваше контузията, която получи в третата битка с Дъстин Порие. Макгрегър си счупи крака и се оперира, но за щастие това вече е в миналото. Не липсват мераклии за битката със звездата. Чарлз Оливейра е сред тези, които най-много искат бой с Макгрегър.

Конър е в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 4 битки за UFC. Сега той започва да се готви за завръщане, а Кавана споделя, че Макгрегър вдъхновява цялата зала в Ирландия.

„Конър се завръща във фитнеса. Той е здрав и може да прави пълна ММА тренировка, включително всички аспекти на смесените бойни изкуства. 

Имахме страхотна битка с него, имахме няколко сесии, които не сме правили, откакто той се подготвяше за последната си битка. Появата му беше пълна изненада и вдъхнови цялата зала. 

Тъкмо имахме клас по жиу-джицу, аматьори и обикновени граждани, които започнаха да тренират съвсем наскоро, и тогава изведнъж Конър идва. Разбира се, всички веднага се вдъхновиха, защото всички усещат неговата енергия. 

Беше страхотно да видя как присъствието му влияе на младите момчета“, цитираха Кавана от TheMAClife. 


Кой трябва да посрещне Макгрегър при завръщането му в UFC ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес