Зареждане

Джон Джоунс сдал титлата, за да избяга от Доминик Рейес?

Джон Джоунс сдал титлата, за да избяга от Доминик Рейес?
Публикувано на: Септември 30, 2020 в 00:00 ч
Малко след като Ян Блахович победи Доминик Рейес в UFC 253 и взе свободната титла в полутежкат акатегория, Джон Джоунс изненадващо намекна, че може би е заинтересован да се върне в дивизията, която съвсем наскоро напусна.

"Ще ви подразня ли, ако се върна и си взема титлата обратно много бързо," написа Джоунс в Twitter.

Бившият шампион не се е състезавал от спорната си победа над Рейес в UFC 247 през февруари. Според мнозина Рейес е победителят от тази среща, но вместо да даде моментален реванш на "The Devastator", Джоунс реши да сдаде титлата и да се премести в тежката категория.

Дългогодишният враг на Джоунс, Даниел Кормие, смята че "Bones" е проявил интерес за завръщане в полутежката категория, защото Блахович, а не Рейес е новия шампион.

"Това е толкова смешно. Срещали ли сте някого, който толкова да е нагъл," пита Кормие. "Толкова е нагъл. Окей, Джон, защо направо не кажеш "Страхувах се от Доминик Рейес. Сега искамд а се върна в полутежката и да се бия с Ян Блахович, защото той победи Дом.' Това е откачено. Кой би направил това?

Той можеше да се бие с Рейес. Тази битка можеше да е между него и Рейес. Трябваше да е така. Но вместо това той сдаде титлата. Предаде колана и каза 'Искам да се бия в тежката категория.' А сега пък 'Може би ще се върна.' Как може да си толкова нагъл? Не разбирам..."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес