Зареждане

Джон Джоунс, пази се от Сирил Ган

Джон Джоунс, пази се от Сирил Ган
Публикувано на: Септември 7, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Джон Джоунс се очаква да направи своя дебют в тежката категория по-късно тази година, ако приемем, че промоцията може да финализира сделката за евентуална битка със Стипе Миочич.

Или "Bones" може да изчака малко и да се нареди за двубой срещу действащия шампион в тежка категория Франсис Нгану, който наскоро претърпя операция на коляното. „The Predator“ се очаква да се завърне в Октагона в началото на 2023 г.

И двамата опоненти представляват огромно предизвикателство за 35-годишния Джоунс, но само един от бойците в тежката категория всява притеснения в приятеля на Джоунс, Хенри Сехудо.

„Искам да кажа, че този пич е заплаха за всички“, каза Сехудо. „Веднага изпратих съобщение на Джон Джоунс: „Хей, човече, внимавай с този пич. Трябва наистина да планираш добре играта си срещу него.“

Стипе Миочич ли? Сирил Ган е голямата заплаха. Гледайки последната битка, започвам да вярвам, че той е по-голяма заплаха от Нгану за Джоунс.”



Ган (11-1) не успя да детронира Нгану в главното събитие на UFC 270 миналия януари, но си проправи път обратно към победителите, като надви Тай Туйваса в главното събитие на UFC Paris миналия уикенд по ESPN+.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес