Зареждане

Джон Джоунс: Нека Дерик Люис се бие с Нгану

Джон Джоунс: Нека Дерик Люис се бие с Нгану
Публикувано на: Март 29, 2021 в 00:00 ч
Джон Джоунс не е готов да прави компромиси за битката с Франсис Нгану. Бившия шампион в полутежка категория е готов за своя дебют в горната категория, но иска да му платят. Миналия уикенд Нгану нокаутира Стипе Миочич и седна на трона в тежка категория.

Това веднага развълнува Джоунс, който призова UFC да развържат кесията. Дейна Уайт обаче намекна, че Джоунс се страхува и по-добре да не се качва при тежките.

Уайт подхвърли, че Дерик Люис може да получи бой с Нгану, като по този начин цели да притисне "Bones". В своя акаунт в социалните мрежи Джоунс изригна и сподели, че няма да се бие, докато не му платят:

Значи когато Макгрегър иска повече пари е нещо очаквано, а когато Джоунс иска пари, тогава той се страхува. Качих толкова много килограми и поисках повече пари, а всички твърдят, че се страхувам. Да, искам битката с Нгану, но искам и да ми платят. 

Нека Дерик Люис получи битката. Няма нужда да бързам към нещо велико. Вече имам кариера, която е достойна за залата на славата. Ще искам малко хляб, за да направим боя. Искам тази битка, но искам и парите. 

Ще извади ли Дейна Уайт парите, за да примами Джоунс ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес