Зареждане

Джоф Нийл бил в критично състояние

Джоф Нийл бил в критично състояние
Публикувано на: Август 11, 2020 в 05:00 ч
Боецът на UFC в полусредна категория Джоф Нийл се е прибрал у дома след спешното му влизане в болница. Джоф трябваше да се бие с Нийл Магни в края на месеца, но преди ден се оттегли от боя, защото щял да умре. 29-годишния американец е в серия от 7 поредни победи и печели 10 от последните си 11 битки. "Handz of Steel" все още няма загуба в UFC и по време на своя лагер се почувствал зле.

Сейф Сауд, който е негов мениджър от дълги години реши да сподели повече информация за влизането в болница на неговия боец. Ето какво сподели Сауд за ESPN:

Няколко дни не знаехме дали той ще оцелее. На 2-ри август влезе в болницата по спешност. Говорих със сестрата и тя ми каза, че незабавно трябва да го вкарат в интензивното. Сърцето ми потъна, след като чух тези думи. Лекарите казаха, че броя на неговите бели кръвни телца е 20 000, а нормално трябва да са 12 000. Неговото тяло се бореше с нещо, но не знаеха точно какво. Все още не знаят. 

Сауд споделя, че сърцето на неговия боец започнало да отказва, а теста му за коронавирус бил отрицателен. За щастие Нийл вече е по-добре и се възстановява в своя дом.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес