Зареждане

Джо Роугън: Не съм лекувал COVID с лекарство за коне

Джо Роугън: Не съм лекувал COVID с лекарство за коне
Публикувано на: Септември 10, 2021 в 03:00 ч
Наскоро легендата Джо Роугън се разболя от COVID-19, но успя да го победи буквално за няколко дни. Известния американец, който е коментатор в UFC и има подкаст за милиони използвал всякакви лекарства, но най-ефективно било ивермектин.

Всъщност Роугън смята, че се оправил именно заради това лекарство. Медиите обаче не са съгласни с него. Джо се оплака, че CNN го изкарали като проводник на фалшива информация.

Всички обръщали внимание на методите, с които се лекувал Роугън, а не на това, че той се оправи напълно. Роугън стана обект на много критики преди няколко месеца, след като каза, че младите и здрави хора не трябва да се ваксинират.

От СЗО споделиха, че методите на Рогън не са одобрени от тях и може да доведат до сериозни увреждания. В крайна сметка Роугън вече е добре, което е най-важно. В своя подкаст той реши да поговори за медиите и каза следното:

Трябва ли да съдя CNN ? Те си измислят. Те продължават да казват, че приемам лекарство за паразити при коне. Буквално го получих от лекар. Това е американска компания (ивермектин). 

Те спечелиха Нобелова награда през 2015 г. за използване при хора, а CNN казва, че приемам конски лекарства за паразити. Те трябва да знаят, че това е лъжа. 

Много хора могат да кажат, че съм използвал лекарство за коне. Хората в интернет го казват, на кого му пука? Друго е когато Джим Акоста от CNN го казва. Това, което медиите не казват е, че успях да се оправя. 

Те се опитаха да направят нещата да изглеждат така, че все едно взимам напълно неефективни лекарства. От CNN говорят, че аз разпространявам фалшива информация.

Трябва ли Роугън да съди CNN ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес