Зареждане

Джо Роугън хвали Макгрегър, защото имитирал Ел Чапо

Джо Роугън хвали Макгрегър, защото имитирал Ел Чапо
Публикувано на: Януари 3, 2020 в 00:00 ч
Джо Роугън никога не е крил, че е голям фен на Конър Макгрегър. Дългогодишния коментатор и анализатор реши да се върне назад във времето, когато Макгрегър трябваше да се бие за титлата в лека категория с Рафаел дос Аньос. Конър и бразилеца излязоха на сцената, за да застанат лице в лице, а ирландската звезда се беше облякъл в стил "Ел Чапо" и имитираше известния наркобарон.

Много хора са се чудили какво всъщност прави Макгрегър, но Роугън не е бил сред тях и за него е било кристално ясно това, което златната кокошка на UFC е целял. Ето какво сподели Роугън в своя подкаст за Макгрегър и неговата роля от преди години:


Гледали ли сте Конър Макгрегър, когато беше облякъл същата риза като "Ел Чапо" и го имитираше ? Той се снимаше и беше заел същата поза като "Ел Чапо". Макгрегър го правеше и не казваше на никого за това. Всеки трябваше да се чуди какво точно прави той. 

Вижте лицето на Макгрегър, докато прави тази поза. Той е животно. Обичам това момче. Получава му се доста добре. Вижте добре цялата тази ситуация и как Конър е протегнал ръка, а Рафаел дори не се интересува. Вижте и лицето на Дейна Уайт, който се радва, че ще изкара много пари от битката. 




Ето я и ситуацията, за която говори Роугън:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес