Зареждане

Джеймс Вик: Загубите ми идват от грешки в техниката

Джеймс Вик: Загубите ми идват от грешки в техниката
Публикувано на: Март 29, 2020 в 04:00 ч
Джеймс Вик много добре знае какво трябва да подобри в своята игра, но все още не успява да го приложи на практика. 33-годишния боец някога беше в серия от 4 поредни победи и с рекорд 13-1 в UFC. Той вече се виждаше в големите битки и говореше как може да победи Хабиб Нурмагомедов, но топ бойците му показаха, че има много да учи. Вик влезе уверен в битка с Джъстин Гейджи и вярваше в победата си, но загуби с нокаут за минута и 27 секунди. Последваха още 2 поредни загуби в лека категория и той реши да се върне в полусредна категория.

Вик се изправи срещу Нико Прайс във Флорида през октомври миналата година и загуби с нов брутален нокаут. Така той е в серия от 4 поредни загуби, от които 3 с тежки нокаути. Вик сподели, че е готов да търси победата, но няма яснота заради пандемията от коронавирус. Той все пак е оптимист и сподели, че остава в базата с данни на USADA, което показва, че UFC няма да го разкарат. Ето какво сподели Джеймс за бъдещето си и грешките в играта:


През по-голямата част от моето пътуване в ММА бях влюбен в битките, но почувствах, че започвам да губя интерес. Винаги правих това, което се изискваше, но всичките ми загуби бяха в резултат на грешки в моята техника. Последният ми бой не струваше, защото работих с приятеля си Дориан и имах чувството, че той наистина ми помага по-добре от всеки в решаването на тези технически проблеми. 

И последния път не успях да го покажа - спипаха ме с този шибан ритник. В битките си държа ръцете ниско, а брадичката високо и това е проблем през цялята ми кариера. Нямаше проблеми преди, когато се бих с бойци извън топ 10 на категорията. Трудно е да се говори за това и да не се обиждат хората. Работих с няколко страхотни треньори, но понякога страхотен треньор не може да реши вашия конкретен проблем. 

Вината е моя, че останах с треньор, който не коригира моята техника. Говорих с Шон Шелби и не знам какво ще правя. Все още съм в базата с данни на USADA и ако нещо излезе, то аз съм във форма. В момента няма да говоря с Шон, защото какъв е смисълът от това след всичко, което се случва? Той каза, че оставам в базата с данни на USADA. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес