Зареждане

Джейк Пол похарчил $750 000 в лагера за битката си

Джейк Пол похарчил $750 000 в лагера за битката си
Публикувано на: Декември 17, 2023 в 00:00 ч
Джейк Пол разкрива зашеметяващата цена за преминаване през боксов лагер.

Известният ютубър, превърнал се в професионален боксьор, наскоро разкри зашеметяващата сума от $750 000, инвестирани в неговия тренировъчен лагер. Пол дал тази сума, за да се подготви за срещата му срещу Андре Аугуст. Известен с отдадеността си на спорта, 26-годишният ютубър издига своята боксова кариера, като се изправя срещу активни опоненти.

Откакто премина към бокса през 2020 г., Джейк Пол непрекъснато се сблъсква с критики за избора на пенсионирани ММА бойци за опоненти. С всеки мач обаче Пол цели да докаже своята отдаденост и умения на ринга. В последния си мач на 15 декември в Орландо, Флорида, Пол се изправи срещу Андре Аугуст, професионален боксьор с актив от 10 победи и 1 загуба.

От самото начало Джейк Пол показа значителна разлика в уменията, доминирайки Аугуст в кратка, но интензивна размяна. Добре пласиран ъперкът в края на първия рунд доведе до нокаут, затвърждавайки победата на Пол в първия рунд. В интервю след мача „The Problem Child“ приписа впечатляващата си победа на значителната инвестиция в неговия тренировъчен лагер.

Джейк Пол разкри, че е похарчил огромните $750 000 само за лагера. Това е наравно с Хабиб Нурмагомедов, който разкри, че е похарчил 1 милион долара, за да може Ислам Махачев да се подготви за битката си за титлата с Чарлз Оливейра през 2022 година в Абу Даби.

Явно големите разходи в тренировъчните лагери гарантират успехи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес