Зареждане

Джейк Пол: Критикувате ме, защото сте хейтъри

Джейк Пол: Критикувате ме, защото сте хейтъри
Публикувано на: Декември 3, 2023 в 09:00 ч
 Джейк Пол, звезда от Youtube и боксьор, е следващият съперник на професионалния боксьор Андре Огъст.

Въпреки че Огъст е на хартия най-трудният опонент на „Проблемното дете“ досега, с рекорд от 10-1-1 и три регионални шампионата на Златни ръкавици на негово име, много фенове на битките все още не са доволни от мача. След обявяването феновете много критикуваха Пол.

Основна дискусионна точка е значителното понижаване на мястото за битката. Докато последните битки на Джейк се състояха на световноизвестни арени, следващата му битка ще се проведе в хотел с 4000 места, оставяйки феновете да се чудят дали продажната сила на Пол е намаляла.

Освен това, Пол също е критикуван, че е избрал 35-годишен, който не е бил активен през последните четири години, като негов следващ опонент, вместо някой по-млад и в разцвета на силите си.

Феновете също се съмняват в легитимността на рекорда на Огъст в бокса, предполагайки, че е манипулиран. Постоянните критики в крайна сметка застигнаха звездата в социалните мрежи. В скорошен пост в канала си в YouTube той отвърна на критиците си, като каза:

„Фактът, че вие, хора, все още ме критикувате, само показва вашата собствена несигурност. Това показва, че мразите да чуруликате в Wi-Fi на майка си. 

И ако не е на майка ви, сигурен съм, че споделяте тази сметка със съквартиранта си. Това е лудост“, сподели Пол.

Пол срещу Огъст е насрочен за 15 декември в Caribe Royal, Орландо. Пол има професионален боксов рекорд от 7-1, с победи над множество ММА легенди, включително Андерсън Силва, Нейт Диас, Тайрън Уудли и Бен Аскрен.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес