Зареждане

Джейк Пол: Аз съм нокаутьор и ще нокаутирам Уудли

Джейк Пол: Аз съм нокаутьор и ще нокаутирам Уудли
Публикувано на: Юли 15, 2021 в 06:00 ч
Джейк Пол и Тайрън Уудли отново застанаха лице в лице преди битката им. Двамата скъсиха дистанцията на пресконференция преди боксовата им среща, която беше преместена с 1 ден. Пол и Уудли ще се боксират на 29-ти август в Кливланд, Охайо.

Проблменото дете ще може да разчита на много подкрепа от феновете и близките си в своя роден град. Пол вече има 3 битки в бокса и успя да ги спечели с нокаут. През април тази година той нокаутира друг бивш ММА шампион в лицето на Бен Аскрен.

Тайрън има тежка задача и всички в ММА обществото разчитат на него да победи и да отсрами ММА бойците. Пол и Уудли се обзаложиха и този, който загуби ще трябва да си татуира надпис, с който да се обясни в любов на победителя.

В интервю за медиите Джейк сподели следното за голямата боксова среща с поредния бивш ММА шампион:

Качвам се на ринга и ще се боксирам. Ще нокаутирам Тайрън Уудли. Мисля, че това е нещото, което хората искат да гледат когато следят Джейк Пол. Аз съм нокаутьор и заради това продавам много и хората ме гледат. 

Това е причината да казвам на хората да не мигат и да не ядат снакс. Не трябва да пишат на своите телефони, защото битката може да приключи преди да разберат. Не мигайте и гледайте, защото Уудли ще заспи. 

Аз съм изграден по различен начин. Харесва ми да влизам в истински битки и да ме удрят в лицето. Готов съм психически. Уудли се е бил с най-добрите в света в UFC, но това е бокс. ММА и бокса са много различни неща. 

Да, той се е бил с Усман и Бърнс, но те не са Джейк Пол. Аз ще го приключа, а след това ще гледате отново моето интервю и ще си кажете, че съм лудо хлапе, което предсказва бъдещето. 
 
Ще го пресирам от началото и ще го приключа. Ще съм агресивен и ще движа напред. Харесва ми момента, в който моите съперници разберат, че мога да удрям. Видях го в очите им в първите ми 3 битки. Видях го и в очите на Бен Аскрен. Ударих го и той разбра, че се бие с животно, а след 10 секунди беше на земята. 

Това е най-голямата битка в живота на Уудли и мисля, че напрежението ще го пречупи. Има стотици ММА бойци, които разчтитат на него и искат да ме нокаутира. Не мисля, че Уудли е имал такова напрежение върху себе си.

Ето ги двамата лице в лице:

Ето и видеото, което показва облога между двамата:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес