Зареждане

Джералд Меершарт иска още 1 шанс срещу Хамзат Чимаев

Джералд Меершарт иска още 1 шанс срещу Хамзат Чимаев
Публикувано на: Ноември 1, 2020 в 00:00 ч
Опитният ветеран Джералд Меершарт вярваше, че му е писано да спре Хамзат Чимаев, но не това се случи в битката им. 32-годишния американец беше убеден, че ще нарани непобедения чеченец, но в боя замръзна и беше нокаутиран за 17 секунди с 1 удар.

"The Machine" навлезе в серия от 2 поредни загуби и за 3-ти път в кариерата си беше нокаутиран. Меершарт е врял и кипял в битките и статистиката му включва 31 победи и 14 загуби. Той приключва 29 от битките си, като 23 от победите са със събмишън.

Джералд не беше доволен, че от UFC бяха уредили 2 поредни битки на Чимаев. Той планираше да им провали плановете, но вместо това заспа и сега изгаря от желание да отмъсти. Ето какво сподели Меершарт в интервю:

Не го харесвам това момче. Има нещо в него, което не ми харесва. Вярвам, че и той не ме харесва. Част от това да не го харесвам е, че Чимаев смята, че аз показах неуважение към него. Не знам, може би хората са му превели моите думи неправилно. През цялото време аз говорех, че той е добър и ще пресира в битката. 

Казах още, че той ме подценява, но ще срещне офанзива в клетката. Аз не успях да съм офанзивен, но това си е за моя сметка. Казах нещо и не успях да го изпълня. Не го харесвам и тази загуба ми остави горчилка в устата. 

Ще направя нужното, за да стигна до втора битка с него. Ако той просто стои и говори, че не искат да се бият с него, тогава ще се озове на същото място като преди, а аз ще съм там и ще го чакам. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес