Зареждане

Джералд Харис се оттегли от ММА

Джералд Харис се оттегли от ММА
Публикувано на: Ноември 25, 2019 в 08:48 ч
Бившият боец на UFC и Bellator, Джералд Харис обяви, че отново се оттегля от ММА. 39-годишния боец, който е с рекорд 25-8-1 в ММА успя да прекъсне серията си от 3 поредни победи, след като миналия уикенд победи на събитието C3 Fights 48. Веднага след победата Джералд сподели в клетката, че приключва с ММА.

В своята кариера той успява да спечели титлата в полусредна категория на XFN, както и тази в средна категория на Shark Fights. През 2010 година той записва 4 битки в UFC, като от тях печели 3 с нокаут и губи 1 с решение. Миналата година той се присъедини към Bellator и загуби 3 от битките си, а една завърши с равенство. Ето какво сподели Харис за своето оттегляне:


Отидох в Bellator и загубих всичките си битки. Загубих три срещи, а една беше равна. Можех да се откажа, но исках да запиша победа. Не беше лесно, защото моя опонент е корав ветеран от UFC. Не беше красиво, но си свърших работата. 

Преди няколко седмици имах тежка контузия, но се появих за битката. Можех да се откажа. Кълна се в Бог, че това е последната ми битка. Това е болезнено. Благодаря на всички. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес