Зареждане

Джъстин Гейджи: Винаги избирам да се бия, а не да бягам

Джъстин Гейджи: Винаги избирам да се бия, а не да бягам
Публикувано на: Април 23, 2024 в 02:00 ч
Популярният американски ММА боец Джъстин Гейджи анализира двубоя с Макс Холоуей и също така говори за това колко му е повлиял счупеният нос.

Двамата се биха на UFC 300, което се проведе по-рано този месец. Гейджи заложи BMF титлата срещу Холоуей, който дойде от по-долната категория. Малцина даваха шанс на Макс, който за пореден път се доказа и нокаутира Гейджи в последната секунда на 5-тия рунд.

С тази загуба Гейджи се прости със своя шанс за титлата срещу Ислам Махачев. Джъстин не съжалява за това и смята, че битката с Холоуей ще влезе в Залата на славата на UFC:

„Тази битка ще остане в Залата на славата на UFC като една от най-добрите битки за годината. И двамата паднахме от ударите един на друг. Това не е изненадващо. Той определено спечели, но очевидно Макс също падна от моя удар. Не мога да кажа със сигурност доколко счупеният нос повлия на представянето ми. 

Но винаги имам този манталитет за битка. И когато нещо подобно се случи, просто трябва да забравиш за него. Не бива да мислите твърде много за това, защото все още се борите и все още има много повече опасност точно пред вас. Особено в края на рунда е гадно, защото трябва да се върнеш в ъгъла, да седнеш и да помислиш за това. 

Имаш 60 секунди, за да разбереш наистина какво се е случило. Човешкото тяло извършва много специални действия, когато разбира и възприема опасността. Това задейства реакцията „бий се или бягай“, така че винаги избирам първата опция.“, сподели Гейджи.

Ще успее ли Гейджи да се върне в играта за титлата ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес