Зареждане

Джъстин Гейджи: Ще пратя Хабиб в безсъзнание

Джъстин Гейджи: Ще пратя Хабиб в безсъзнание
Публикувано на: Октомври 24, 2020 в 01:00 ч
Джъстин Гейджи влиза в клетката този уикенд, за да направи нещо, което никой преди него не е успявал да стори. Временния шампион в лека категория ще се опита да нанесе първа загуба на безспорният шампион Хабиб Нурмагомедов.

Двамата оглавяват UFC 254, което ще се проведе в Абу Даби. Джъстин идва със серия от 4 поредни победи с нокаут, но сега планира да ползва и своята борба, която не сме виждали досега.

Ще видим един сблъсък на два различни стила и Гейджи обещава зрелище. Той не е готов да се предаде и планира да победи с нокаут, защото знае, че няма друг начин за победата:

Борил съм се през целия си живот. Всеки път, в който стъпиш на тепиха не е опасно, но те опитват да ти отнемат всичко. Хубаво е да пречупваш хората и да ни накараш да се откажат. Борбата ти дава една психическа нагласа, с която никога да не се предаваш. Никога не се предавай. Ако се предадеш, тогава си предал себе си.

Отказвам да го позволя. Цял живот работя здраво и той не се е бил с борец като мен. Боря се от 4-годишна възраст. Няма как той да е работил повече от мен. Ще го победя, като го нокаутирам. Ще изкарам неговото съзнание от тялото. Така ще спечеля боя.

И двамата не сме готови да се откажем. Тренираме цял живот. Живеем за това. Ще е страхотна битка. Проклет да съм, ако вляза в клетката като глупак. Няма боец, който да е печелил титлата и да я е бранил много пъти в тази категория. Това е моята цел.

Ще успее ли Гейджи да стане безспорен шампион ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес