Зареждане

Джаред Каноние готов да се включи като смяна за UFC 253

Джаред Каноние готов да се включи като смяна за UFC 253
Публикувано на: Септември 11, 2020 в 08:23 ч
36-годишният ветеран Джаред Каноние готов да се включи като смяна за UFC 253, ако нещо се случи на Израел Адесаня или Пауло Коста. Каноние има организирана битка с бившият шампион Робърт Уитакър на UFC 254 в края на октомври, но се готви и за UFC 253. Джаред направи дебют в средна категория в края на 2018 година и успя да запише 3 поредни победи с нокаут.

Преди година той влезе в клетката с Джак Хермансон и го победи с нокаут. Каноние изглежда много добре в категорията и се е прицелил в златото. Той няма фаворит в боя между Адесаня и Коста и вярва, че срещата ще бъде много интересна. Ето какво сподели Каноние, който се готви за UFC 253 и UFC 254:

Сега ме чака битка, която ще излъчи претендент за титлата. Ако не беше тази битка, то тогава щеше да е бой за златото. В този момент все още има такава възможност. Ако нещо се случи с Адесаня или Коста, то аз съм готов да се включа с кратко предизвестие. Това е моя план. Готвя се за тази дата. Готвя се за UFC 253 и за UFC 254. Ако не им потрябвам, аз ще съм повече от готов за Уитакър през октомври. Не давам предимство на Коста или Адесаня. Двамата са добри в своите неща. 

Добри са в това да налагат своите умения. Това е една красива битка. Много ми е интересно и искам да видя какво ще стане. Искам да видя как ще реагира Адесаня на атаките на Коста. Искам да видя как Пауло ще атакува. Той ще се опита да наложи своята игра над Израел. Знам, че ще бъде забавно за гледане. Нямам фаворит и всеки от тях може да спечели. Двамата са на върха на дървото. Определено очаквам една добра битка. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес