Зареждане

Джамахал Хил срещу Иржи Прохазка в UFC 292 в Бостън

Джамахал Хил срещу Иржи Прохазка в UFC 292 в Бостън
Публикувано на: Май 10, 2023 в 00:00 ч
Наскоро коронованият шампион в полутежка категория Джамахал Хил очаква да направи първата си защита на титлата срещу бившия носител на пояса Иржи Прохазка като част от предстоящото UFC 292 събитие, което наскоро стана официално за събота, 19 август 2023 г. в TD Garden в Бостън, Масачузетс.

Хил планира да „пребие здравата“ опонента си. Към момента няма нищо официално, но “Sweet Dreams” наскоро каза на MMA Junkie, че текущият план е да се бие в Бостън, ако приемем, че Прохазка може да се върне на 100 процента след тежката си контузия в рамото.

„Може би август в Бостън – надявам се, че ще стане и ще получа този договор скоро“, каза Хил. „Не искам да мине август. Това е всичко, което знам. Не искам да чакам отвъд лятото. Независимо дали е Иржи или който и да е, който пристъпи напред, аз съм готов да се бия срещу него. Който и да е той, с него ще се изправя.”

Прохазка се контузи по време на подготовката за главното събитие на UFC 282 миналия декември. Опонентът и бивш шампион, Гловър Тейшейра, се изправи срещу Хол за овакантената титла на UFC 283 и потъна в пламъци, оттегляйки се от спорта малко след това. „Sweet Dreams“ оттогава е в очакване „Denisa“ да се завърне.

„Не смятам, че трябва да е война“, продължи Хил. „Чувствам, че моето ниво на умения е значително над това на неговото. Имам чувството, че той залага много на физиката. Той е силен, има някои естествени физически качества, но уменията и разбирането на играта са на моя страна? Той не ги владее. Просто гледах битките му онзи ден. Той не е техничен. Нямам търпение да го вкарам в моята игра. Наистина нямам търпение да го вкарам там, за да може да види какво е. Ще бъде смешно. Ще го пребия здравата."

Надяваме се, че UFC може да се уреди тази битка през следващите дни.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес