Зареждане

Dustin Poirier: Ще накарам Khabib да се боксира с мен

Dustin Poirier: Ще накарам Khabib да се боксира с мен
Публикувано на: Август 25, 2019 в 00:30 ч
Качил: DoloR
Dustin Poirier е наясно, че Khabib Nurmagomedov ще иска битката им да се проведе на земя и е готов за това. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 242 в Абу Даби след 2 седмици и "The Diamond" е наблегнал доста на борба и граплинг.

Вижте също: MMA.BG - единствената българска медия с покана зa UFC 242

Poirier вече е готов с плановете и стратегиите и смята, че ще успее да накара Khabib да се боксира с него. В последните си няколко битки Nurmagomedov реши да играе в стойка, като не впечатли особено и Poirier ще се опита да се въползва от това. Khabib и Poirier ще трябва да обединят титлите си и Dustin е готов да твори история:


Работихме сериозно по моята издръжливост, за да мога да спра неговите събаряния. Скъсвам си задника от борба през последните години. Фокусирах се върху моята борба и граплинг. Вярвам, че ще го покажа на 7-ми септември. Уверен съм и ще го накарам да изразходва енергията си. 

Планирам да го накарам да се боксира с мен. Barboza ми каза, че Khabib е преценявал много добре нещата и аз няма как да си позволя да се отпускам с него в клетката. Не е лесно да свалиш килограмите за лека категория. В началото ми беше лесно, когато реших да се кача от категория перо. 

Сега се налага да ползвам диетолог и да съм на диета 8 седмици. Изисква се доста работа и усилия и определено ще се кача в категория до 165 паунда, ако създадат такава. Ще творя история в Абу Даби. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес