Зареждане

Douglas Lima удуши Andrey Koreshkov в 5-тия рунд

Douglas Lima удуши Andrey Koreshkov в 5-тия рунд
Публикувано на: Септември 30, 2018 в 06:44 ч
Douglas Lima се изправи срещу Andrey Koreshkov преди малко на събитието Bellator 206, което се провежда в Калифорния. Битката беше трилогия за двамата, като си бяха разменили по една победа преди това, а залогът в турнира е титлата, както и 1 милион долара.

Douglas Lima веднага започна да обработва краката на Koreshkov със зверските си удари с крака, като Koreshkov му отвръщаше, но предпочиташе да скъсява дистанцията и да търси събарянията. Lima показа страхотна защита от събаряне и оставаше на крака. Douglas продължи да залага през всичките рундове на ударите си с крака, които предизвикаха огромна подутина на левия крак на Koreshkov, който всячески се опитваше да ги избегне, но не успяваше. След края на първите 4 рунда Lima водеше по точки, не искаше да оставя битката в ръцете на съдиите и в 5-тия рунд двамата влизаха в размени, като Lima успяваше да ги спечели.

Andrey отново опита събаряне и двамата паднаха на земята, като Lima успя да се възползва от това и започна да налага Koreshkov, който не се осъзна и Douglas му взе гърба и приложи rear-naked choke, като Koreshkov отказа да се предаде и изпадна в безсъзнание. С тази победа Lima напредва в турнира и вече има 2 победи над бившия шампион Andrey Koreshkov.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес