Зареждане

Дос Аньос: Ислам Махачев е п*тка

Дос Аньос: Ислам Махачев е п*тка
Публикувано на: Май 21, 2022 в 02:00 ч
Рафаел дос Аньос продължи напред от провалената битка с Ислам Махачев, но това не означава, че е забравил за съперничеството им. 

Бившият шампион в лека категория от Бразилия вярва, че Махачев не заслужава шанс за титлата. "RDA" смята, че дагестанската звезда е п*тка, която трябва да победи Бенейл Дариуш, а чак тогава да се бие за златото с Чарлз Оливейра.

Рафаел е в серия от 2 поредни победи и планира да се бие за златото със своя сънародник. Дос Аньос е с рекорд 6-6 в последните си 12 битки в UFC. В интервю за MMAFighting бразилската звезда реши да говори за Махачев и дивизията.

Ето какво е мнението на "RDA":

Махачев е п*тка. Приех битката с него. Той е пълна п*тка. Двамата приехме битката, а на сутринта той се отказа. Радвам се, че Дейна Уайт каза истината. Махачев опита да се прави на готин и прие битка с мен. 

Тогава на сутринта сделката пропадна от негова страна. Не обвинявам никого, че не иска да се бие с кратко предизвестие, но щом приемаш, тогава се бий. Не е готино да приемеш, а после да се откажеш.

В момента в дивизията е лудост. Преди беше лудост, но сега е още по-лудо. Вярвам, че ако всичко върви според казаното от Уайт, то Махачев ще се бие с Дариуш през октомври в Абу Даби. 

Ислям играе всички тези игри срещу мен. Той не се би с мен, а сега Дейна ще го накаже и ще го задължи да се бие с Дариуш. Дейна няма да му позволи да се бие за пояса. 

Ако това се случи, то аз чух, че UFC ще направят голямо шоу в Бразилия през декември. Защо не Бразилия срещу Бразилия? След като победя Физиев, тогава аз срещу Чарлз ще бъде страхотна битка. 

„Ще видим кой е най-добрият бразилски шампион в лека категория за всички времена. Това би било чудесно", каза дос Аньос пред MMAFighting.

Кой трябва да се бие за титлата в лека категория ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес