Зареждане

Доналд Тръмп: Бързо ще нокаутирам Байдън в ММА битка

Доналд Тръмп: Бързо ще нокаутирам Байдън в ММА битка
Публикувано на: Октомври 30, 2020 в 05:00 ч
Президентът на САЩ Доналд Тръмп си припомни спор от миналото със своя съперник Джо Байдън, с когото се надпреварват за президентския пост на САЩ. Преди години Байдън сподели, че искал да е по-млад, за да заведе Тръмп зад залата и да се сбият. Доналд си припомни тази случка и е песимист, че Байдън би бил добър боец.

На 3-ти ноември ще стане ясно дали Доналд ще спечели за втори път изборите или Байдън ще го измести и ще оглави Съединените щати. По време на кампанията на Тръмп имаше доста ММА бойци, които не спират да го подкрепят. Дейна Уайт също му удря рамо и го подкрепя в изборите.

В една от последните си изяви Доналд реши да погледне на изборите като на ММА битка и сподели, че бързо би успял да се справи с по-възрастния си съперник. Ето какво още каза Тръмп, който дори се консултирал с Дейна Уайт за това дали би бил добър боец Джо Байдън:

Сънливия Джо ? Не мисля, че сънливия Джо би бил добър боец, нали ? Преди попитах Дейна Уайт за това. Едно леко докосване по лицето и Байдън ще падне. Той няма да се изправи бързо. 

Преди време той ми каза, че искал да ме заведе отзад при плевнята. Сега ако аз му го кажа, ще кажат, че съм агресивен. С това той искаше да каже, че иска да ме набие. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес