Зареждане

Доналд Серони вярва, че е по-добър боец от Макгрегър

Доналд Серони вярва, че е по-добър боец от Макгрегър
Публикувано на: Януари 6, 2020 в 08:31 ч
Доналд Серони вярва, че е по-добър ММА боец от своя съперник Конър Макгрегър. Двамата бойци ще мерят сили в главната битка на UFC 246, което ще се проведе след 12 дни във Вегас. "Cowboy" е врял и кипял в клетката и държи доста от рекордите в UFC. Toй успява да приключи 27 от 36-те си битки и печели 5 бонуси в последните си 5 срещи.

Серони е боец, който дава всичко от себе си, за да забавлява феновете и е готов да се бие с всеки и по всяко време. В началото на миналата година той се завърна в лека категория, където записа 2 поредни победи, а след тях и 2 поредни загуби. Сега Доналд се връща в полусредна категория, за да посрещне Макгрегър и отново ще даде най-доброто в търсене на победата:


Чувствам ли се по-добър ММА боец от Конър ? Абсолютно. Аз съм участвал в много големи битки и съм вървял по този път. Това е 51 битка за мен в ММА и съм го правил повече от всеки. Обадиха ми се за битка с Конър в полусредна категория и аз приех. Не ми пука. 

Един ден ще разказвам на моя син, че съм бил лошо копеле. Той ще бъде на първия ред във Вегас. В моя договор има клаузи, че не трябва да яздя коне, но постоянно го правя. Има доста неща, които не трябва да правя, но въпреки това ги правя. 

Никога не съм се провалял на кантара и не съм имал контузии. Разбира се, че съм се бил с контузия. Аз винаги приемам битките. Позволете на каубоя да бъде каубой, защото той се задава, без значение какво ще се случи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес