Зареждане

Доналд Серони: Не е вярно, че ми плащат да загубя от Макгрегър

Доналд Серони: Не е вярно, че ми плащат да загубя от Макгрегър
Публикувано на: Декември 24, 2019 в 07:00 ч
Доналд Серони никога не се дава без бой в клетката и няма да го направи. "Cowboy" не е доволен от тези, които говорят, че UFC ще му платят, за да легне на Конър Макгрегър в битката им и реши да поговори по въпроса. Двамата с бившия двоен шампион ще се бият в главната битка на UFC 246 през януaри и мнозина вярват, че ирландецът нарочно е избрал Серони, защото бил удобен съперник.

Доналд обаче не е на същото мнение и няма да се продава на никаква цена. Той ще се готви за война в клетката и няма да позволи на Конър да мине между капките с лесна победа. Ето какво има да каже "Cowboy" на тези, които пускат слухове, че той ще вземе пари, за да загуби от Макгрегър във Вегас:


В никакъв случай няма да се дам лесно. Много глупости се говорят и хора ми казват, че ще взема пари, за да загубя от Макгрегър. Няма достатъчно пари на този свят, които да ми бъдат предложени, за да легна в битка. Никога няма да се погледна в огледалото след нещо такова. Това няма да се случи. 

Предпочитам да се бия без пари, вместо да взема пари, за да загубя. Тези неща не са за мен. Ще си скъсам задника в битката, както винаги правя. Не знам къде ми е мястото, но все още съм сред топ бойците. Не губя от някакви самозванци. 

Очаквам най-доброто от Макгрегър. Той има много хора, които се съмняват в него и много въпроси, на които да отговори. Мисля, че Конър тренира много здраво и ще видим най-добрата му версия. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес