Зареждане

Donald Cerrone: Conor McGregor отказва битка с мен вече 4 пъти

Donald Cerrone: Conor McGregor отказва битка с мен вече 4 пъти
Публикувано на: Юли 6, 2019 в 00:00 ч
В началото на годината Donald Cerrone се завърна в лека категория и записа голяма победа с нокаут над Alexander Hernandez. Веднага след двубоя той предизвика Conor McGregor и двамата изявиха желание за битка, но няколко месеца по-късно всичко пропадна. McGregor отказа битката, защото не била главна, а подглавна.

Това принуди Cerrone да приеме битка с Al Iaquinta и да го победи с решение през май, а месец по-късно заложи всичко срещу Tony Ferguson и загуби с нокаут, след като лекаря не му позволи да продължи битката. Сега "Cowboy" няма битка пред себе си и отново е готов за McGregor, но ирландеца не искал да се бие с него:


Битка между мен и McGregor е била близко доста пъти. Преди време, когато той се би с Diaz ми се обадиха и ми предложиха битка с него и аз приех, въпреки че се бях бил скоро. Тогава Conor McGregor отказа да се бие с мен. 

Мисля, че McGregor отказва да се бием вече 3 или 4 пъти. За мен това е лудост. За последно трябваше да се бием преди известно време тази година, но той просто отказа. Не знам какво става, но той просто отказва да подпише договора.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес