Зареждане

Donald Cerrone: Битката между мен и McGregor ще се случи

Donald Cerrone: Битката между мен и McGregor ще се случи
Публикувано на: Октомври 31, 2019 в 00:00 ч
Donald Cerrone все още вярва, че ще получи битка със звездата на UFC, Conor McGregor. В началото на годината двамата изявиха желание да се бият и бяха близо до сблъсък, но McGregor отказа, защото битката им била подглавна. Всичко пропадна и Cerrone прие битка с Tony Ferguson, която загуби с технически нокаут, а миналия месец загуби с нокаут в първия рунд от Justin Gaethje.

Рекордьора по победи в UFC вече е в серия от 2 поредни загуби и тази година записа рекорд 2-2 в лека категория. Преди няколко дни ирландеца обяви, че се завръща в клетката на 18-ти януари 2020 година и това е привлякло вниманието на Donald, който вярва, че този път ще има среща. Ето какво още сподели той пред TMZ:


Мисля, че този път битката между нас ще се случи. Conor McGregor е сериозен в намеренията си да се завърне. Той иска да го направи и мисля, че това ще бъде голяма битка. Двамата с него го искаме и ще спечелим доста приходи на организацията. 

Не знам защо от UFC не биха искали да го организират. Ще бъда забавна битка. Той е страхотен боец и има доста сила в ръцете. McGregor, подпиши сделката и нека го направим. Ще е забавно и мисля, че ще победя. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес