Най-големият сайт за бойни спортове

       

Dominick Reyes: Искам да съм този, който ще детронира Jon Jones

Dominick Reyes: Искам да съм този, който ще детронира Jon Jones
Публикувано на: Март 14, 2019 в 11:53 ч
Dominick Reyes знае, че бавно, но славно се изкачва по пътя си към титлата. Той все още не познава загубата и е с рекорд 10-0 в ММА. Този уикенд Reyes влиза в клетката и ще се бие срещу Volkan Oezdemir в Лондон. "The Devastator" е търпелив и знае, че ще дойде ден, в който да се бие за титлата. Той се надява Jon Jones да се задържи на върха, защото мечтата на Dominick е да го свали и да му вземе титлата:Аз съм новото момче в квартала. Аз съм опасен, динамичен и се движа като по-дребните бойци. Аз съм атлетичен и се бия умно в клетката. Знам, че погледите са насочени към мен, но колкото повече хора ме гледат, толкова по-добре. 

Уважавам много Volkan и това, което успя да постигне. Победа над боец като него те вкарва в топ 5 и те приближава до титлата. Планирам да го победя, а след това още една битка и после за титлата. Ще видим. Виждам мач за титлата през декември тази година. 

Искам да се бия с Jon Jones. Не искам никой да го побеждава. Искам аз да съм този, който ще детронира Jon Jones. Не го предизвиквам, а просто ви казвам, че имам уменията да го победя. Не искам да обиждам никого и пожелавам успех на всички. Искам Jones да побеждава докато не влезе с мен в клетката.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Corey Anderson не иска да се бие с Luke Rockold на UFC 238

Corey Anderson не иска да се бие с Luke Rockold на UFC 238
Corey Anderson не иска глупави битки
Новини » март 19, 2019 (2)
цялата новина
Мнения в Facebook