Зареждане

Dominick Reyes: Брадичката на Chris Weidman няма да издържи

Dominick Reyes: Брадичката на Chris Weidman няма да издържи
Публикувано на: Октомври 17, 2019 в 06:00 ч
Непобеденият претендент в полутежка категория Dominick Reyes получава първата си главна битка в UFC и е готов да се възползва максимално от нея. Той ще се бие срещу бившият шампион в средна категория Chris Weidman, който ще направи дебют при по-тежките. Двамата ще споделят октагона в Бостън този уикенд, а залогът е доста голям.

Reyes рискува много повече от своя опонент, защото е близо до титлата и заема 4-тото място в ранглистата. Победата тук може да спечели на Reyes шанс за битка с Jon Jones. Той е готов да тества брадичката на Weidman, която в миналите 4 битки го предава и той губи 3 пъти с нокаут. Dominick вярва, че брадичката на Weidman няма да издържи и смята да го нокаутира, а след това да чака "Bones":


Ние сме в Бостън и този град е красив. В тази битка Weidman разчита на своето име, а аз от своя страна залагам мястото си в ранглистата. Аз съм в топ 5 и той си мисли, че ще ме нокаутира и ще се бие за титлата. Той е голямо име и нокаут над него ще приближи мен до титлата. Ще се представя добре и трябва да съм следващ за Jones. Той вече победи тези пред мен и трябва да съм следващ. 

Двамата с Weidman имаме еднакъв обхват, но той беше в средна категория с причина. Той се качва при нас, защото има проблеми със свалянето на килограми. Уважавам го, но това качване при нас няма да му се отплати. Предстои да видим дали брадичката му ще държи в полутежка категория. 

Не мисля, че неговата брадичка ще удържи. Той е минал през доста войни и всеки удар ти отнема по малко от енергията. Може би тази смяна на категорията ще помогне на неговата брадичка, но тя определено ще бъде тествана този уикенд. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес