Зареждане

Dillon Danis: Щях да спукам от бой Colby Covington

Dillon Danis: Щях да спукам от бой Colby Covington
Публикувано на: Август 4, 2019 в 09:46 ч
Dillon Danis не е впечатлен от представянето на своя колега в полусредна категория Colby Covington, който победи с решение Robbie Lawler в главната битка на UFC on ESPN 5, което се проведе в Ню Джърси. "Chaos" опита да вкара над  510 значителни удари, което е най-много в една битка в цялата история на UFC.

Всички останаха впечатлени от победата на Covington, който беше поздравен от Доналд Тръмп, а неговите синове бяха в залата и не спираха да подкрепят своят любимец. "El Jefe" има какво да каже за тази победи и сподели, че е щял да спука от бой Colby Covington:


Covington е толкова слаб, че сякаш гледах UFC 1 с тези опити за събмишън от негова страна. Ако се бием с него, то полицията няма да успее да го спаси от побоя, който ще му хвърля. Нека се бием, а този, който загуби да напусне спорта. Кой ще победи ?


Danis дебютира в ММА миналата година с победа над Kyle Walker със събмишън в първия рунд. През юни той се завърна и събмитна Max Humphrey отново в първия рунд, за да увеличи статистика си на 2-0 в ММА.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес