Зареждане

Dillon Danis: Религиозните слухове бяха от феновете на Khabib, за да си оправдаят нападението

Dillon Danis: Религиозните слухове бяха от феновете на Khabib, за да си оправдаят нападението
Публикувано на: Октомври 12, 2018 в 10:02 ч
След като надви Conor McGregor, настоящият шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov прескочи решетката и скочи в публиката, нападайки съотборника на Notorious, Dillon Danis.

По-късно същата вечер, по време на пресконференцията след събитието Nurmagomedov оправда действията си, обвинявайки Conor и компания в религиозни нападки по адрес на дагестанеца.

Danis обаче отрича.

"Феновете на Khabib се опитват да ни мачкат, за да оправдаят действията му. Никога не съм и няма да обидя която и да е религия. Очаквам да разбера какви ще са резултатите от разследванията - ще се разбере, че всичко това с религията са глупости и истинските виновници ще си получат наказанието."

Вината обаче, бихме се съгласили, е на всички участници.

Летящият ритник на Nurmagomedov започна една голяма безредица, в която няколко души от дагестанския отбор дори нападнаха McGregor. Сред тях беше и боецът в категория перо, Zubaira Tukhugov, който в последствие дори се хвалеше с нападението си над ирландеца.

Наказанията, които следват, ще бъдат определени от Невадската атлетическа комисия. Едно е сигурно - Nurmagomedov ще задържи титлата си, ако все пак успее да запази работата си.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес