Зареждане

Dillian Whyte: Joshua загуби от Ruiz, защото не беше взел препарати

Dillian Whyte: Joshua загуби от Ruiz, защото не беше взел препарати
Публикувано на: Юни 7, 2019 в 00:00 ч
Dillian Whyte реши да коментира шокиращата загуба, която неговия бивш опонент Anthony Joshua допусна от Andy Ruiz преди седмица в САЩ. Whyte смята, че напрежението от това да си шампион е попречило на Joshua (22-1, 21 KOs) и е довело до загубата от Ruiz (33-1, 22 KOs). Dillian обаче има и друга теория и твърди, че Joshua загубил от Ruiz, защото не бил на препарати:


Нещо не беше наред в тази битка. Видяхме как той пита своя треньор : "Защо се чувствам така?" Така се чувстваш, защото в САЩ, където има VADA и няма как да ползваш препарати. Там е много трудно да заобиколиш правиалта и това е истината. Мисля, че той ще трябва да приеме втората битка, защото няма избор и има много напрежение върху него. Дано не се поддаде на напрежението и да направи грешните решения. Той трябва да приеме втората битка, защото той я иска, а не защото има напрежение от всички. 

Виждаме как много бойци приемат незабавен реванш след загуба, а после губят отново, защото се поддават под напрежението, което им оказват ТВ каналите и феновете. Не мисля, че той го подцени, а точно обратното. Joshua покажа голямо уважение и дори му даде да държи поясите преди битката. Защо ти е да го правиш, след като ще водиш война с него на ринга ? 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес