Зареждане

Диего Санчес: Душата ми беше изнасилена много пъти в октагона

Диего Санчес: Душата ми беше изнасилена много пъти в октагона
Публикувано на: Януари 19, 2021 в 18:00 ч
Ако има боец, който е виждал всичко в октагона, то това определено е Диего Санчес. Ветеранът има много здрави битки зад гърба си и след още 1 ще се оттегли завинаги от спорта. Миналия уикенд в Абу Даби видяхме как Макс Холоуей доминира над Калвин Кейтър и го преби жестоко.

В своя акаунт в социалните мрежи Санчес сподели, че Кейтър никога повече няма да е същия боец. Диего вярва, че Макс е отнел част от душата на Калвин. "The Nightmare" не иска да показва неуважение, но говори от опит. Ето какво сподели Диего в социалните мрежи:

Кейтър никога повече няма да е същия боец. Макс Холоуей взе парче от душата му. Травмите са различни по размери и брой. Тялото се променя, а не ума. Прави го, за да се защити. Знам го от личен опит. Душата ми е била изнасилвана много пъти в този бизнес. 

Не искам да покажа неуважение към Кейтър. Говоря това от опит. Увереността ти се променя когато някой напълно те доминира и те бие през цялата битка. На мен ми се случи преди години в битката си Би Джей Пен. 

Санчес е с рекорд 30-13 в ММА и в последната си битка загуби с решение от Матюс. Диего печели 4 от последните си 9 битки в UFC и само 4 пъти е бил приключен в кариерата си.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес