Зареждане

Диего Санчес: Аз измъкнах UFC от $40 милиона дълг

Диего Санчес: Аз измъкнах UFC от $40 милиона дълг
Публикувано на: Декември 18, 2020 в 08:34 ч
Опитният ветеран Диего Санчес е готов да сложи край на своята кариера. 38-годишния боец ще направи още 1 битка и ще окачи ръкавиците завинаги. Диего се състезава активно в ММА вече близо 20 години, но вижда края. "The Nightmare" успя да запише рекорд 30-13 в ММА и реди победи и загуби в последните 8 години. Тази година той записа победа над Мишел Перейра, както и загуба от Джейк Матюс.

Санчес успя да приключи 16 от своите съперници и само в 4 от своите битки загуби с приключване. Диего не е доволен, защото в последните му битки се бие с младоци, които не му дават много шансове.

Той иска в своята последна битка да получи ветеран от своя калибър. Санчес се похвали с това, че през 2005 година спечели The Ultimate Fighter 1 и така е измъкнал организацията от 40 милиона дълг. Ето какво още каза коравия боец:

Трябва да се възстановя и излекувам, защото бойния живот е травматизиращ. Той наистина е такъв и аз съм честен с вас. Аз минах през него и имам белези, които да го докажат. Бог ми позволи да изляза от тунела. Ще направя тази последна битка и излизам от ММА. Харесват ми Ник и Нейт Диас, както и Доналд Серони. 

Има много бойци, които също като мен се бият от дълги години. Има доста бойци, които са имали войни в UFC. Toчно това искам. В три от последните ми битки се бих с бойци на по 26 години и във върхова форма. Отказах се от мечтата да стана шампион в UFC, а това го мечтаех цял живот. 

Искам битка с ветеран, който е като мен. Искам да има опит. Аз съм този, който ще завърши тази книга, защото аз я започнах тогава, когато UFC бяха в дълг от 40 милиона долара. Тогава The Ultimate Fighter беше експлозия. 

Кой трябва да е последен за Санчес в ММА ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес